Aanmelding nieuwe leerlingen - 4 jarigen

U en uw kind zijn van harte welkom om op onze kanjerschool een kijkje te komen nemen! Maakt u voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding gerust een afspraak met de directie op: 030-6038483 of mail naar Heleen Dakilwadjir (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), onze onderbouw IB-er.

Tijdens het kennismakingsgesprek informeren wij u over het onderwijs op onze school. Met een rondleiding kunt u onze school ‘in bedrijf’ zien en vooral ook onze kanjersfeer proeven.

Nieuwe aanmeldingen ontvangen we graag vroegtijdig (het liefst een jaar van tevoren). In onze planning en samenstelling van de groepen kunnen we dan met het aantal inschrijvingen goed rekening houden.

Jongste kleuters mogen vanaf 3 jaar en 10 maanden alvast enkele dagdelen komen ‘wennen’. U krijgt van tevoren bericht bij wie uw kind in de groep komt. De groepsleerkracht neemt contact met u op voor het inplannen van de ‘wendagen’.

Na een aantal wenmomenten maakt de leerkracht een afspraak voor een startgesprek. Het doel van dit gesprek is kennis met elkaar maken en informatie uitwisselen over uw zoon/dochter. Met deze informatie kunnen we gericht voorzien in de onderwijsbehoeften van uw kind.

Het inschrijfformulier vindt u hier.

 

Aanmelding nieuwe leerlingen - zij instroom

Bent u op zoek naar een andere school voor uw kind i.v.m. verhuizing of wegens andere redenen? Ook dan bent u van harte welkom om op onze school een kijkje te komen nemen. Alvorens vragen wij u om op de school van vertrek aan te geven dat u met ons contact opneemt. Wij plannen dan graag met u een rondleiding en een intakegesprek. Tijdens dit gesprek, waar ook onze intern begeleider bij aanwezig is, horen wij graag van u welke verwachtingen u heeft ten aanzien van de onderwijsbehoeften van uw kind. Vervolgens wordt er door ons contact opgenomen met de huidige school voor informatie/dossieroverdracht, dit uiteraard na toestemming van u. Dit omdat wij graag goed in kaart willen brengen wat de onderwijsbehoefte van de leerling is en of wij dat kunnen bieden. Deze procedure doorlopen wij zo zorgvuldig mogelijk aangezien wij uw kind een goede passende plek willen kunnen bieden.